ساخت سرند ویبره برای آشغالگیری خرما و تمیز شدن محصول کاربرد دارد. نوع جدید سرندهای خرما مجهز به بخش آبپاش هستند. در ادامه به نحوه عملکرد و کارایی این دستگاه پرداخته ایم.
ساخت سرند ویبره
سرند در لغت به معنی غربال دارای سوراخهای نسبتاً بزرگ است که از آن برای پاک کردن غلات استفاده میشود. سرند خرما نیز به منظور پاکسازی خرما از خاک، خاشاک و ضایعات به کار میرود. در زمان برداشت محصول از نخلستان، برگ و سنگ به همراه خرما وارد سبدها میشود. بنابراین قبل از بسته بندی محصول باید آن را پاک نمود.
ساخت سرند ویبره دقیقا به همین منظور انجام میگردد. قابلیت لرزش و تکان دادن بخش سرند سبب جداسازی خودکار ضایعات ریز و درشت از محصول خواهد شد. این عمل به کمک یک یا دو موتور با توجه به نوع سرند صورت میپذیرد. جنس سرند ویبراتور از استیل 304 نگیر صنایع غذایی بوده و ضد زنگ است.
این نوع سرندها با توجه به درخواست مشتریان و با در نظر گرفتن ظرفیت تولید مورد نیاز، طراحی و ساخته میشوند. اگر شما هم به این نوع از دستگاه ها برای کارگاه بسته بندی خرما در منطقه خود نیاز دارید، کافیست با ما ارتباط بگیرید.
دستگاه سرند خرما
همانطور که اشاره شد، از دستگاه سرند برای جداسازی ضایعات خرما استفاده میشود. این بخش مجهز به صفحه مشبک با مش معین بسته به نوع خرما بوده و در انتهای بخش سرند، توسط دو کانال پسماندها را خارج میسازد. عملکرد این دستگاه را در فیلم بالا مشاهده میفرمایید.
دستگاه سرند بصورت شیبدار تعبیه میشود. با کمک فنرها قابلیت تنظیم شیب و ارتفاع را دارد. لرزش ایجاد شده توسط ویبراتور سبب تکان خوردن صفحه سرند و خروج خرماهای ریز و ضایعاتی خواهد شد. دستگاه سرند خرما دارای خروجی 1500 کیلوگرم بر ساعت است. امکان ساخت سرند ویبره با جنس اهن گالوانیزه نیز وجود دارد.
نوع جدید از دستگاه های سرند مجهز به نازلهای آبپاش هستند. این بخش برای تمیز کردن خرما و درواقع گردگیری آن کاربرد دارد. برای کارگاه های کوچک یا مواردی که کمبود بودجه برای تهیه یک خط کامل داشته باشید، سرند مجهز به آبپاش بهترین گزینه خواهد بود. ساخت این نوع سرند نصف هزینه یک خط شستشو را نیاز دارد.
ضرورت شستشوی خرما قبل از مصرف
میدانید که برخی از خرماها به دلیل وجود گرد و غباری که روی پوسته آنها وجود دارد، نیازمند شستشو و پاکسازی هستند. ضرورت شستشوی خرما قبل از مصرف چندین دلیل میتواند داشته باشد:
- زدودن گرد و خاک پوسته خرما
- پاکسازی خرما قبل از پولیش زنی
- رویت بهتر محصول برای بسته بندی
- ضرورت شستشو برای دریافت گواهی بهداشت صادراتی
بنا به دلایل ذکر شده بهتر است قبل از بسته بندی هر نوع خرمایی، ابتدا آن را شستشو داد. چنانچه بافت خرما به گونه ای باشد که بر اثر تماس آب تغییر حالت دهد، میتوان بخش فرچه گردگیر را جایگزین کرد. البته قابل ذکر است که دستگاه شستشو و خشک کن به دلیل فن های دمنده ای که در تونل خشک کن تعبیه شده، رطوبت حاصل از شستشوی خرما را حذف مینمایند.
نتیجه نهایی اینکه برای داشتن یک کارگاه مجهز و بهداشتی، مناسب برای بسته بندی انواع خرما، خط کامل سورتینگ، شستشو و بسته بندی خرما مورد نیاز میباشد. برای دریافت اطلاعات کاملتر و دریافت مشاوره خرید دستگاه با بخش فروش در تماس باشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.