دستگاه وکیوم کیسه ای بهترین وسیله برای نگهداری مواد غذایی است. دلیل اصلی استفاده از دستگاههای بستهبندی وکیوم ماندگاری و حفظ سلامت محصول در طولانی مدت است و این ویژگی برای زندگی پر مشغله امروزه بسیار ارزشمند است.
عمل وکیوم باعث میشود که تمامی عوامل مخرب فساد محصول از محیط مورد نظر خارج شده و عمر آن تا حد زیادی افزایش یابد. در این مطلب اطلاعات کاملی در مورد انواع دستگاه وکیوم مواد غذایی و خرما، کاربردهای آن در اختیار شما قرار میدهیم پس با ما همراه شوید.
دستگاه وکیوم کیسه ای
وکیوم در اصطلاح فارسی به معنای خلاء و خالی از هواست. دستگاه وکیوم درواقع وسیلهای است که با استفاده از آن هوای داخل بستهبندی مواد غذایی خالی میشود. در نهایت با حرارتی که خود دستگاه ایجاد میکند درب آن فشرده و بسته خواهد شد. دستگاه وکیوم برای بستهبندی انواع گوشت، ماهی، مرغ، نان، میوه، حبوبات، زیتون و محصولات پروتئینی مانند سوسیس، کالباس و همچنین انواع میوههای خشک مانند آجیل، خرما و زعفرانی کاربرد دارد.
مزایای استفاده از دستگاه وکیوم:
برای اینکه غذاها همیشه تازه باشند و در هر بار مصرف حس تازگی را به شما القا کنند، میتوان از دستگاه وکیوم کیسه ای استفاده کرد. به کارگیری دستگاه بستهبندی وکیوم، طراوت محصولات را حفظ میکند. بدین صورت همیشه محصولات تازه در دسترس شما قرار دارد. از دیگر مزایای این وسیله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- افزایش ماندگاری محصولات
- صرفه جویی در مصرف انرژی
- حفظ خاصیت محصول
- فضای بیشتر در یخچال و فریزر
- محافظت در برابر میکروبها و آلودگی
- افزایش سرعت بسته بندی
انواع دستگاه وکیوم مواد غذایی و خرما
دستگاه وکیوم کیسه ای مدلهای مختلفی دارند که با توجه به حجم تولید، سایز و وزن پکیج، انتخاب و استفاده میشوند، قبل از انتخاب این دستگاه باید دقیقاً بدانید که کدام وکیوم مناسب کارگاه یا کارخانه شماست.
این دستگاه در صنعت بستهبندی خرما کاربردهای فراوانی دارد. یکی از مهمترین بخشهای تجارت خرما بستهبندی آن به بهترین و زیباترین شکل ممکن است. زیرا بستهبندی صحیح از ورود رطوبت به محصول، تغییر رنگ و طعم آن جلوگیری میکند. دستگاه بستهبندی وکیوم خرما اتوماتیک و نیمه اتوماتیک قابلیت بستهبندی خرما و مواد غذایی تازه را دارد.
انواع دستگاه وکیوم مواد غذایی و خرما عبارتند از:
- دستگاه وکیوم فروشگاهی
- وکیوم رومیزی
- بستهبندی وکیوم ایستاده
- دستگاه وکیوم تک کابین با تزریق گاز
- وکیوم دو کابین
- دستگاه دو کابین و بدون کابین ایستاده
- مدل ایستاده بدون کابین
- سیل وکیوم خرما
- دستگاه سیل وکیوم اتومات
- دستگاه خطی
سفارش ساخت انواع دستگاه بستهبندی خرما
امکان ساخت دستگاه وکیوم کیسه ای خرما با توجه به نیاز تولید کننده و نوع محصول وجود دارد. انواع رومیزی و فروشگاهی این دستگاه برای مواد خوراکی خشک و بدون شیره مناسب هستند. روزانه به طور متوسط 30 الی 40 بسته بسته بندی میکند. انواع وکیوم تک کابین نیز تا روزی 300 بسته ظرفیت تولید دارند. برای انواع خرما تازه و خشک قابل کاربرد میباشند.
معمولاً ساخت ماشین آلات بستهبندی با توجه به موقعیت خط تولید در کارخانه و بازده مورد نظر انجام میشود. همچنین میتوانید با توجه به میزان سرمایه اولیه خود اقدام به خرید و یا سفارش ساخت دستگاه نمایید. برای مثال میتوانید با توجه به هزینه اولیه و نیاز تولید روزانه یک دستگاه تمام اتوماتیک با راندمان روزانه 7 تن در ساعت تهیه کنید.
برای داشتن یک انتخاب درست و کارآمد بهتر است که اطلاعاتی را درمورد گزینش انتخاب دستگاه وکیوم بستهبندی بدانید. این اطلاعات به شرح زیر است:
- ابعاد دستگاه
- مشخصات فیزیکی دستگاه
- نوع دوخت و روش بستهبندی مورد نظر
- ظرافت تولید
- نوع محصول مورد نظر برای بسته بندی
- ظرفیت تولید روزانه
- نحوه عملکرد دستگاه (نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک)
- مقدار سرمایه و هزینه ساخت
برای هر یک از انواع ذکر شده بستهبندی میتوان یک دستگاه با وزن و بستهبندی خاص، با داشتن قابلیت تنظیم ایجاد کرد. شما میتوانید با توجه به میزان سرمایه اولیه و کارگاه تولیدی خود دستگاه مورد نیاز را سفارش دهید. دستگاه وکیوم کیسه ای با حذف هوای داخل بستهها از مواد غذایی مراقبت میکند و ماندگاری آنها را افزایش میدهد. در این مقاله اطلاعات مهمی در مورد این دستگاه از جمله انواع آن و مزایا استفاده از وکیوم غذا به شما ارائه شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.