قیمت خط تولید بسته بندی خرما

خط تولید بسته بندی خرما با توجه به عوامل مختلف، قیمت متغیری دارد. این مرکز با توجه هزینه تهیه مواد اولیه و استیل، نرخ های بسیار اقتصادی و به صرفه را به مشتریان ارائه می کند. از طریق فرم مربوطه در سایت، می توانید برای اطلاع از لیست دستگاه ها و ثبت سفارش اقدام کنید.

آشنایی با خط بسته بندی خرمای تازه

خط بسته بندی خرما

خط بسته بندی خرمای تازه دارای دستگاه های مختلفی می باشد. دستگاه های سورت تا بسته بندی خرما برای راه اندازی اولیه یک کارگاه مورد نیاز است. بنابراین با توجه به نوع خرما و محصول تولیدی، باید ماشین آلات اختصاصی آن را تهیه نمود.

اطلاع از نحوه عملکرد و کارایی دستگاه ها اهمیت بسیاری دارد، زیرا خطوط تولید با مواد غذایی در ارتباط هستند. استفاده از قطعات باکیفیت و مورد تائید سازمان بهداشت، در ساخت این خطوط الزامی است. به همین خاطر از استیل استنلس برای ساخت دستگاه های مرتبط با خطوط بسته بندی خرما استفاده می شود. چون استیل 304 دارای ویژگی های زیر است:

  • در دسته فولادهای زنگ نزن قرار دارد
  • ساختار مطابق با استاندارد ASTM A666 و ASTM A240
  • دارای استحکام کششی بالا
  • مقاومت به خوردگی و اکسیداسیون
استفاده از ورقه های استیل 304 نگیر صنایع غذایی، در ساخت خط تولید بسته بندی خرما یک اصول برای ماندگاری بالای ماشین آلات است. با توجه به نوسان قیمت استیل در بازار، هزینه های ساخت دستگاه ها نیز متغیر بوده و به روز محاسبه می گردند.

هرچند انتخاب جنس استیل برای ساخت ماشین الات خط تولید بسته بندی خرما مناسب تر است؛ اما با توجه به هزینه های تولید امکان ساخت شاسی دستگاه ها با جنس آهن گالوانیزه وجود دارد.

در این روش از پوشش رنگ الکترواستاتیک یا اپوکسی برای ماندگاری و بهداشتی بودن دستگاه استفاده خواهد شد.

نکات انتخاب نوع بسته بندی و دستگاه مربوطه

قیمت دستگاه بسته بندی

عملیات بسته بندی شامل مراحل مختلف سرند، شست و شو، استریلیزاسیون و مکانیسم های مختلف بسته بندی محصول می باشد. نوع بسته بندی کالا باید با توجه به موارد زیر انتخاب شود تا خرما با کیفیت هرچه بالاتر و با نگهداری ساده به بازارهای مصرف عرضه شود:

  • تولید شده از مواد استاندارد
  • سالم و بهداشتی
  • با دوام در شرایط آماده سازی و حمل
  • متناسب با نوع خرما و بازار هدف

در کارگاه های تولید و بسته بندی خرما، ابتدا خرماها را از نظر رنگ، اندازه و شکل ظاهری تقسیم بندی کرده و سپس خرماهای ضایعاتی را جدا می کنند. (دستگاه های مورد نیاز: سرند، نوار سورتینگ و میز بازبینی)

سپس خرمای مرغوب و تازه را در بهترین بسته بندی ها چیده می شود. آزاد کردن گازهای طبیعی نگهدارنده، در بسته بندی محصول برای حفظ کیفیت و تازگی و مرغوبیت آن. (استفاده از دستگاه های تزریق گاز)

بهترین نوع بسته بندی مواد خوراکی، باید به گونه ای باشد که امکان ورود انواع ذرات آلوده و رطوبت به داخل بسته بندی وجود نداشته باشد. این روش باعث ماندگاری هرچه بالاتر محصول و جلوگیری از تغییر رنگ و تغییر طعم آن می شود. (شیرینک کردن بسته بندی نهایی با دستگاه شیرینک پک)

در موارد بالا با توجه به نوع حساسیت کار، دستگاه مربوطه معرفی شد. به طور اجمالی می توان مراحل خط تولید بسته بندی خرما را اینگونه شرح داد:

برای بسته بندی محصول ابتدا دستگاه سرند را برای جدا نمودن خرماهای مرغوب از نامرغوب به کار می برند. سپس با استفاده از دستگاه سورتینگ و نوار نقاله بازبینی، محصول یک دست و درجه یک را برای بسته بندی جدا می کنند. در ادامه، خرماها به نوار شست و شو و دستگاه خشک کن وارد می شوند.

پس از خشک کردن، آنها را توسط دستگاه پولیش از انواع گرد و خاک و آلودگی پاک می نمایند. خرماهای شفاف، براق و تازه توسط دستگاه بالابر به دستگاه های بسته بندی وارد می شوند. این دستگاه محصولات را در انواع بسته بندی های تجاری و معتبر برای عرضه به بازار، آماده می کند.

سفارش خط تولید بسته بندی خرما

دستگاه روغن زنی خرما

در عملیات تولید انواع محصولات خوراکی، به ویژه خرمای صادراتی؛ موضوعی که اهمیت بسیار ویژه ای دارد نوع بسته بندی کالاست. این امر در میزان فروش محصول و تجارت آن بسیار تاثیر گذار است. بسته بندی خرما باید به صورت کاملا تضمینی، معتبر و بهداشتی بوده و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار باشد.

با راه اندازی یک خط بسته بندی خرما به صورت اصولی، می‌توان بهترین نوع بسته بندی را با مرغوبیت بالا و کاملا بهداشتی به مشتریان تحویل داد. چنانچه قصد راه اندازی یک کارخانه بسته بندی خرما را دارید و یا میخواهید تجهیزات کارگاهی خود را ارتقا بدهید، کافیست با ما در ارتباط باشید.

کارشناسان فروش مجموعه شما را تا انتخاب و خرید ماشین آلات موردنیاز، همراهی خواهند کرد. برای این منظور ارسال اطلاعات زیر الزامی است:

  1. نوع عملکرد کارگاه (صنعتی یا خانگی)
  2. نوع خرما یا محصول مورد نظر
  3. انتخاب بسته بندی مورد هدف
  4. ابعاد کارگاه یا کارخانه
  5. ظرفیت تولید روزانه
  6. جنس قطعات انتخابی (استیل یا آهن گالوانیزه)
  7. بودجه در نظر گرفته شده

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما